Ben jij de nieuwe Paramedicus of Therapeut bij OTL?

Open therapeuticum Leuven (OTL) ontstaat in 2004. Na een fietsongeval van haar zoon met coma en een hersenletsel als gevolg, richt Annemie Schueremans OTL op: een plaats waar kennis over hersenletsel na trauma en de coördinatie van één dossier samenkomen.

OTL staat voor een ontwikkelingsgerichte re-integratie in de maatschappij en ondersteunt, begeleidt jongeren & volwassenen met een hersenletsel na trauma (verkeersongeval) tijdens hun proces naar re-integratie.

 

OTL is er voor iedereen die OPEN staat,

Open TLeren

Open TLinken

Open TLachen

Open Te Leven … met een breder inzicht.

 

Paramedicus of Therapeut

OTL Groepspraktijk is een deel van OTL-centrum voor ontwikkeling en re-integratie. Als paramedicus of therapeut bij OTL groepspraktijk werk je als zelfstandige.

De therapeut is er in de eerste plaats voor de cliënten van OTL Jeugd & Volwassenen. Je komt er terecht voor lichaamsgerichte therapie en coaching. Iedereen is welkom in de OTL Groepspraktijk.

Engagement:

 

  • Ondersteuning bij onder andere: trauma verwerking, lichamelijke pijn, stress, burn-out,…
  • Samenwerken met de andere ondersteuners van de OTL Groepspraktijk vanuit je eigen discipline
  • Een open communicatie tussen cliënt en zijn netwerk, de ondersteuners van de groepspraktijk en de Begeleiders Bij Groeipad
  • Het individuele traject van cliënten evalueren en aanpassen aan de hand van de noden van de cliënt (in samenspraak met OTL Jeugd & Volwassenen)
  • Deelnemen aan vergaderingen

 

Wat bieden wij jou?

Werken bij OTL-centrum voor ontwikkeling en re-integratie betekent werken in een gezellige en warme sfeer, waarin open communicatie centraal staat.

De kans om je kennis over hersenletsel na trauma te verbreden en de doelgroep te leren kennen.

 

Voel je u door ons aangesproken?

Zet je talenten en krachten in en werk mee aan ons gecoördineerd verhaal.

Solliciteer via het mailadres annemie@opentherapeuticum.be